Zonder hulp van onze sponsoren zijn onze lezingen, excursies en workshops uiteraard niet mogelijk. Hiervoor willen we ze nogmaals eens in de kijker zetten!

Hoofdsponsor

Zoetis is een bedrijf met al meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van diergeneesmiddelen ontwikkeling, productie en verkoop. Hun producten worden in meer dan 100 landen verkocht en gebruikt door dierenartsen.
Wij willen Zoetis bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging en het mogelijk maken van onze activiteiten!

“Dechra is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in diergeneesmiddelen en aanverwante producten. Onze expertise ligt in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige producten exclusief voor dierenartsen wereldwijd. Ons doel is de duurzame verbetering van de lokale gezondheid en welzijn van dieren.  

Wij zien de dingen vanuit het veterinaire perspectief.  

Wij blijven groeien omdat wij de uitdagingen proberen te begrijpen waarmee dierenartsen worden geconfronteerd. Wij bieden training, ondersteuning en informatie die hen helpt dieren te helpen. Toegankelijke wetenschap waarmee dierenartsen beter kunnen communiceren met eigenaren en veehouders. Het begrijpen van klanten is ingebouwd in ons bedrijfsmodel. Wij geven dierenartsen wat ze nodig hebben, van alledaagse evidence-based behandelingen tot kennis over zeldzamere ziekten. Om onze groei te garanderen, willen we niet zomaar een farmaceutisch bedrijf zijn. Wij willen het farmaceutische bedrijf van de dierenarts zijn.”

Bedankt om ook ons, als studenten, te steunen in onze activiteiten!

Sponsoren

Virbac is een farmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op diergezondheid, opgericht in 1968 in Frankrijk. Tegenwoordig is het het 6e grootste bedrijf binnen de veterinaire farmacie. Daarom willen we Virbac met trots bedanken voor de steun en het vertrouwen!

Marioca is een chocolaterie in een steenworp verwijderd van onze faculteit te Merelbeke. Marioca staat ons steeds te hulp met originele bedankjes voor onze sprekers en gasten. Waarvoor bedankt!

Boehringer Ingelheim heeft al meer dan 100 jaar ervaring in de farmaceutische wereld. Daarom behoort het tot één van werelds grootste farmaceutische bedrijven in heel de wereld. Ongelooflijk bedankt voor de steun!

Bekina gelegen in de mooie Vlaamse Ardennen, dit bedrijf spitst zich toe in de productie van kwalitatieve, duurzame, veilige en comfortabele laarzen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekina is bovendien wereldwijd medemarktleider in PU-laarzen. Dankzij hun kunnen we onze studenten laarzen geven, wie weet nog meer… Dat zie je op onze lezingen! Bedankt Bekina!